Wednesday, March 10, 2010

"wish bottle"

hola!!!
another new day n new mood
hehe

ok
kali ni aku nk story psl botol ucapan
pe bende la ek???














ni la menatang tu

ok2
bende ni gift from my gurl tuk aku
die pesan everyday pick 1 n bace
pas bace simpan tempat laen
ok2
tp aku degil
aku bace then masuk dlm botol tu blk
hehe
syg r nak letak tempat laen coz nnt botol tu nmpk kosong
so aku marking yg aku da bace n simpan dlm botol blk
hehe

my gurl maybe pk aku x bace wish2 dlm botol tu
haha
aku jenis malas n x reti nk tunjuk
then bile sampai waktu baru aku bgtau
kire nk suprise la ni
hehe
suke x??
;p

aku salu bace time before nk g keje@blk keje@before g dating@blk dating..
tp kdg2 termiss gak sebab bz
hehe

ok2
nk dijadikan cite
td mlm before tido
cam biase aku akan pick satu
memule aku kuakan sume
asingkan mane yg da bace n mane belum
then check2 tinggal 3 lagi yg lom dibace
hehe
so aku pilih yg kaler ijau
(my faveret color)
hehe










bukak2 then bace
dlm tu de tulis nie=
















haha
tp aku x call pon
memule mmg nk col
tp pk2 blk baek aku suprise die
so aku post dlm blog
bg die terkejut cam 'beruang'
kui3

awak,sory ek x call trus semlm
saje nk suprise
tanx k tuk sume nie
hehe

;p

ok
tu je kot nk cite
kang cite lebey2 mau terbang plak awek aku bace
hehe
tuk couple2 kt lua sane
bley la try wat mcm my gurl wat ni k
hehe


p/s=tuk my gurl
sory x bgtau kamu sy de bace bnde ni
saje nk suprise
hehe
lub u damn much k
;)

3 comments:

ezy eizyanie said...

waaa...
terharu siot~
mengada~
suprise ea~
muahx!
thnx dear~

RaBeNa^GurLz said...

alololo~ gedikz nye budak dorang nie~ wakekekek

Imz Jentayu said...

romantiknyer...bgs2...semoga kekal ke akhir hyt ek..