Wednesday, September 22, 2010

"cara2 membuatkan bakal 'wife' anda terkejut bEruk"

hehe
tajuk post kali nie
"cara2 membuatkan bakal 'wife' anda terkejut bEruk"
hua3

ok
mule2
cari gamba yg anda rase sweet la sgt
hehe
pastu
g kdai
print size ikut sukati korang

then
bahan2 utk membuatnya adalah :
1) polycarbonat sheet
2) black paper 100gram 10pcs
3) double sided tape
4) gunting
5) pisau
6) riben
7) sticker comel2
8) barang terpakai yg comel2 gak

langkah satu:
- potong gamba2 yang korang da print td ikut sukati korang
- plan nak letak gamba tu ikut susunan camne
- tampal ikut sukati korang tapi menggunakan double sided tape

langkah dua :
- hias tepi2 gamba tu dengan corak yang bersesuaian
- wat dengan penuh perasaan yang jiwang2..haha
- tulis tepi2 tu dengan kata2 or komen2 yang sweet2

langkah tiga :
- setelah siap,susun semua dengan kemas
- tebuk lubang tepi menggunakan puncher
- cari tali or benang kait, ikat semua helaian dengan kemas

langkah empat :
- kol@msg bakal 'wife' anda
- carik pasal dgn diorng sampai diorng jadi bengang..hehe ;p
- then ajak kua makan
- mase diorng sampai, wat muke comel2 pastu bagi kat die
- konpom terkejut bEruk diorang..hua3
*utk menambah lagi kebErukan diorang,sertakan sekali klip video special edition dalam album tu k
slamat mencoba ;p



proses2 pembuatan sedang dilakukan
(sila abaikan cadar tilam yang kurang kemas itu)




hasil yang telah siap
;p

p/s: terkejut beruk my gurl dpt bnde ni nnt
hua3
;p


4 comments:

ezy eizyanie said...

kepada para lelaki
sila cuba
gerenti berkesan
nak marah pown xjadi marah
wawawa

mydear
wahahaha
terkejut beruk n beruang okeh~

♥ nana i am ♥ said...

sweet~ >.<

intan yg cute! said...

nk juga mat yaya uat cm2!!

violetless said...

arghhhhhhhh sweet gila!!!