Tuesday, June 29, 2010

Lisa SurihaNIE & Noor Eizie EizyaNIE ;p

hOla
aku nk merepek lg kali nie
hua3

ok3
aku suke lisa surihanie
tp nape aku kapel dgn ezy eizyanie???
kuang3
persoalan yg sungguh musykil
meh sini aku bg reason nape aku pilih ezy eizyanie tuk jd "my GurL"
;p
1) kecomelan
-memang x dinafikan, lisa surihanie sgt99 comel pada pandangan lelaki normal
TAPI
bg aku, ezy eizyanie lg comel coz pipi die lg tombam dari lisa surihani
;p
2) mata yg cantek-
lisa surihanie memiliki mata yg agak ayu2 gitu..cair laki bile tgk mata stim die tu
TAPI
bg aku,mata ezy eizyanie lg cantek coz die de mate yg bulat dan rabun
(i luv gurl pki spek ok)
;p

3) populariti
-kalo tgk tv skrg sik kua muke lisa surihanie jek..glamor x glamor la minah nie skrg
TAPI
bg aku, ezy eizyanie lagi glamor coz asal aku bukak pc aku, kua muke die, kt hp aku,de muka die, kt fb aku pon de muke die..see sape lg glamor skrg..
hua3
;p

4) hati budi
-dlm drama@filem2 kite tgk lisa surihanie tu slalu berlakon watak baEk so kite pon cool je tgk die tapi tu dlm lakonan je k..kt lua lom tentu rite ;p
TAPI
bg aku, sepanjang aku knal ezy eizyanie, mmg terbukti die memiliki hati budi yg agak baEk
(coz kdg2 die ni degil gak orgnye)
hehe

5)cinta
-aku minat lisa surihanie dlm tv je tp ati aku bgtau aku yg aku lebih cintan kat ezy eizyanie beb
hua3
;p


to lisa,
sory k...maybe bukan jodoh kite ;p


to ezy eizyanie a.k.a my gurl
syg awak lebey3 k
;)


miss u damn much k ;)

6 comments:

ezy eizyanie said...

wah
ni nak kene tulis post why sy cinta mohd yusof bukan aaron aziz
wawawa~
tq love
i mish u too~

eisyaaaa said...

so sweet. harap kekal sampai akhir hayat :)

jgn lupe komen entry I*

Aqram said...

mak aihhh. betul2 punya sayang ni.
haha! kongratz!

AREku said...

future wife : sebab aaron aziz da kawin la camne u nk kapel dgn die ;p
eisyaa : tanx beb ;)
aqram : yup..nie btol2 bukan cobaan ;p

trex kiut said...

owh so sweet !!
nk kne cari pkwe cmni gak ..
hahahah

senyumsenyum said...

sweet la :))