Tuesday, April 20, 2010

aKu maHu tEnaNg...

huh
lately jiwAku kacaU
banyak sgt dlm pEmikirankU
bErat tol kapla
manE la akU nk lEpas sumE nie..hmM..
i had tryin to forgEt all that thing
bUt whY it always kEep haUntin mE???

dAmn shiT!
somEtimE i'll asking myself,wHy i have to bEar all diz thingS???

huhU~~

I try to forget dat things by reminisce on all the good times we had
bUt whY its can't wOrk???

whO shOuLd i blamE???
mE?thEy?

arGhhh..

dont know untill whEn i'll be back to nOrmal
i knOw i cAnt forGet daT tHing unTil thE dAy i diE
pEopLe said to mE,
"iF u don wan tO gEt huRt, plz Don tHink aBouT it"

yUp
i tRy to not tHink aBout iT
buT sOmetimE i cAn't!!!
please GOD..
i'm bEgging YOU..
pleaSe gUidE me

~~~

ok
donE
dats juz da way i'm express mY fEeling
rEleasE all my stRess..

-CHOW-

4 comments:

RaBeNa^GurLz said...

uikk~ macam msalah besor aje~ meh2 cite cikit kat orang.. huhu

Imz Jentayu said...

lol..jiwa kaco ke?pasal pe lak...juz tenang,banyak baca ayat-ayat suci al-quran ye

AREku said...

tanx for your concern ;)

~LP Lum~ said...

salam~

mcm mna nak ckp eik... sebenarnya... bnda2 yg wat jiwa kita kaco nie ar yg akan membuatkan kita kembali membina semnagat diri.. ikhlaskan segala apa yg dah terjd.. bukan xblh nak pkir psl perkara yg dah wat kita down, tp jgn ar terlalu sgt.. :)
sy penah lalui akannya lebih truk, memula sy amat down hngga terlintas dlm atie, tiada guna tuk idup lg.. but.. sy cpat tersedar yg hidup nie hnya sementra, so wat pe nak pening2kan diri atau sia2 kan ngan kesedeyan yg melampau?? sejak dr tu, tiap kali sy down, sy akan ckp kat diri sy berulang kali "ada hikmah di sebaliknya dan aku perlu bgkit tuk diri aku sendiri" insya Allah, awak akn back as normal... :)
ps: thanx sbb melawat blog sy serta komen awak tu n sory komen nie terlalu pjg lak... :p