Tuesday, February 2, 2010

cara2 ilang ngantok ;p

hola ;)
ni aku saje post mase tgh bosan x de keje
hehe..
tips ni utk sesape yg salu rase ngantok even korang da tdo byk
huhu~

slamat membace ;p



ni ala taichi sikit la…
sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni…
untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa.. aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi..
ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan…
buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit…
buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula…
jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin
sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali
buat joget kucing…
kalau tak hilang juga
ambil bantal kecik gi tidur kat surau…
Hehehe..amacam?? Ok tak???

dats all
-CHOW-

3 comments:

ezy eizyanie said...

comey2~
memang bukan kegemaran awk ke tido kat surau?
yeah~

AREku said...

mane men tdo kt surau nie..
sy tdo blk umah trus..hehe ;p

BieyrA said...

hahaha..sgt comel..